Ekaizer sobre Monica Oltra: "Es un caso de guerra sucia, uno de los atentados políticos y humanos más grandes"
Asegura que el único objetivo de la derecha española era sacar a la izquierda de la Comunidad Valenciana
Aquest dimecres s'ha fet públic un informe on es descarta que l'exvicepresidenta de la Generalitat Valenciana Mònica Oltra encobrís els abusos sexuals del seu exmarit a una menor i que esborrés cap correu previ sobre el cas.
Sobre aquesta qüestió s'ha pronunciat el periodista i escriptor Ernesto Ekaizer al Versió RAC1 de Toni Clapés, que ho ha definit com un dels pitjors atacs polítics recents i un cas de "guerra bruta".
És un cas de guerra bruta, un dels atemptats polítics i humans més grans. El que han fet és carregar-se Oltra
Ekaizer considera que tota l'operació que es va gestar contra l'exvicepresidenta valenciana és el retrat de l'estat penal i judicial que hi ha a Espanya, i diu que fins i tot "jutges progressistes tenen por de Vox i es dobleguen".
Fins i tot jutges progressistes, entre cometes, tenen por de Vox i es dobleguen
El periodista també denuncia la connivència de l'estament judicial amb la dreta per defenestrar Oltra i assegura que "van idear tot això a través d'una acusació popular de Vox i jutges i fiscals els van seguir el joc".
S'han carregat Oltra per recuperar la Generalitat Valenciana perquè les institucions són de la dreta, i la resta són ocupes
A més a més, Ekaizer ha qualificat de "gravíssim" que l'excap de gabinet i afectat pel cas com Oltra, Miquel Real, s'hagi assabentat per la premsa de l'existència de l'informe.
La decisió del Suprem sobre la llei del "només si és sí" en plena campanya
El periodista també ha valorat la decisió del Tribunal Suprem d'avalar les rebaixes de penes per la llei del "només sí és sí". El Suprem ha rebutjat els recursos que havia plantejat la Fiscalia contra les rebaixes de penes acordades per tribunals inferiors.
Marchena i la sala segona, que la té en un puny, venen a dir 'Endavant Feijóo, continuïn amb la campanya'
El periodista ha recordat que l'any 1999 el mateix Suprem va donar un cop de mà al govern d'Aznar quan va aprovar la llei de protecció, integritat i llibertat sexual dels menors incapacitats, que modificava el Codi Penal del 1995.
Aquesta llei, amb un capítol sobre corrupció de menors, va provocar una situació semblant a la d'ara amb la llei del "només si és sí".